fbpx

Scrum Teams met de hoogste standaarden

Wij ontzorgen u door het vinden van hoogopgeleide experts met de competenties die u zoekt, en het bouwen van een Scrum Team, dat klaar staat om van start te gaan en uw doelen te gaan realiseren.
U levert uw doelen, vertegenwoordigd door uw Product Owner. Wij verzorgen de rest.

Korte opstarttijd

Gemiddeld is de doorlooptijd van het vinden van de juiste experts en het bouwen van je eigen Scrum Team met HyperQ, startklaar slechts enkele maanden.

We vertrouwen op ons netwerk van hoogopgeleide, professionals en bedrijven om ons te helpen de beste mensen voor onze teams aan te nemen. Hierdoor is de doorlooptijd korter en zijn we verzekerd van de juiste mensen voor de klus. Meestal hebben we een volledig team in ongeveer 3 maanden tijd. Onze manier van werken zorgt ervoor dat de tijd die ze nodig hebben om de markt, het domein, de producten en de software-architectuur van de klant te begrijpen en om up-and-running en volledig productief te zijn, ongeveer 3 maanden na de start van het team is. We moedigen communicatie en samenwerking helemaal aan keer om dit te bereiken.

Professionele Scrum Teams met passie

Onze teams worden continu getraind en gecoacht door gerenommeerde Scrum Masters en trainers.
Indien gewenst kunnen wij uw organisatie tijdens de opstartfase ook ter plaatse begeleiden met onze lokale coaches en trainers om de waarde van het team te maximaliseren.

Wij geloven in het aannemen van de beste mensen en doen daar geen concessies aan. We bereiken dit door mensen aan te nemen met een groeimindset en een passie voor programmeren en het oplossen van echte problemen door middel van hoogwaardige software/digitale producten. Ons wervingsproces is behoorlijk intensief, van het selecteren en benaderen van de kandidaten tot verschillende rondes van uitdagende programmeerproblemen, pair-programming met een ervaren ontwikkelaar, technische interviews, het peilen van hun emotionele quotiënt en het praten over hun ervaringen en ambitie, zowel professioneel als persoonlijk. Bij het starten van het team zorgen we ervoor dat ze voldoende ondersteuning en coaching krijgen van ervaren agile- en technische coaches om hen te helpen continu te verbeteren. We geven de teams ook de autonomie om rechtstreeks met klanten samen te werken en gebruiken de beste methoden om de gewenste producten van hoge kwaliteit op tijd te leveren.

DevSecOps

Onze teams zijn zo ingesteld dat ze alle benodigde expertise aan boord hebben om verantwoordelijkheid te nemen, van idee tot creatie tot gebruik: Crossfunctionele DevSecOps-teams met security checks, geautomatiseerde QA en Continuous Delivery.
“We build it, we run it, we love it!”

We begrijpen dat er in de wereld van vandaag geen werksilo’s tussen mensen kunnen bestaan en dat samenwerking en een “one-team”-cultuur de meest succesvolle manier is. Wij nemen mensen aan- en coachen mensen met mindset. Onze teams bestaan uit ontwikkelaars die de applicaties bouwen met behulp van best practices zoals pair-programmering, test-driven development (TDD), unit-tests, geautomatiseerde integratie en functionele tests, naast operability engineers die ervoor zorgen dat de producten live gaan, vrijwel geen downtime hebben, een robuuste infrastructuur hebben die zeer veilig is en voortdurend wordt gecontroleerd en geschaald op basis van behoefte, om ervoor te zorgen dat de eindgebruikers een naadloze en plezierige ervaring hebben met het gebruik ervan.

Stay ahead of the game. Always.

We investeren continu om onze experts op de hoogte te houden van de nieuwste kennis in hun vakgebied en daarbuiten. Hiermee stellen we u in staat om voorop te blijven lopen. Altijd.

Wij geloven echt in Agile. En daarmee bedoelen we niet op een theoretische en schoolse manier. We geloven in bruikbaarheid en pragmatisme met de simpele gedachte dat we dingen beter kunnen maken door te leren terwijl we de beste methoden van vandaag verkennen en uitproberen. In deze steeds evoluerende wereld is verandering de enige constante. We geloven in het ophalen van feedback en werken eraan om onszelf en onze methoden te verbeteren. We behandelen onze mensen met respect en begrijpen dat ze onze meest waardevolle bezit zijn. Daarom investeren we voortdurend in het training en ontwikkeling.