fbpx

Services

Ontwerp

We helpen met uw waarde te definitie door bedrijfs- en gebruikerservaringen in kaart te brengen. We stellen de juiste vragen aan zakelijke en technische stakeholders om het product te visualiseren en vorm te geven. We maken gebruik van marktanalyse en klantinzichten om een product visie- en strategie te creëren. We passen een gestructureerde experimentele aanpak toe om ideeën te testen via proof-of-concepts en prototypes om u te helpen het juiste product te bouwen.

Ontwikkel

Door onze kennis en ervaring begrijpen we de nuances van hoogwaardige softwareontwikkeling. Het vereist de nodige inspanning om de status-quo voortdurend uit te dagen en verder te brengen, goede engineering practices toe te passen en samen te werken als een team. We besteden extra aandacht aan kwaliteit om niet alleen een goed vervaardigd product van hoge kwaliteit te creëren dat onze klanten graag gebruiken, maar dat ook gemakkelijk te onderhouden en te schalen is.

Veiligheid voorop

Wij geloven dat het vervaardigen van veilige software geen bijzaak mag zijn. Het is eerder iets waar we mee beginnen en dat we continu blijven doen tijdens de levenscyclus van softwareontwikkeling. We helpen uw software veilig te houden via modellering van applicatiebedreigingen, secure code reviews, penetratietesten. We  helpen u desgewenst ook de volwassenheid van softwarebeveiliging te evalueren door uw beveiligingsprocessen onder de loep te nemen, hiaten te identificeren en verbeteringen voor te stellen.

Leveren met vertrouwen

Wij geloven in een gedeeld begrip van product-/programmadoelstellingen, reikwijdte en planning. We starten ons leveringsproces om dit gedeelde begrip te creëren. Onze expertise in continue levering helpt ons de feedbackloop te verkorten door sneller en vaker te leveren. Onze ingenieurs helpen bij het beheren van digitale services die kunnen loggen, continu controleren, afwijkingen detecteren, waarschuwen en de nodige actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Betere beslissingen nemen

Zonder gevoel uit het oog te verliezen, hechten we waarde aan een strategie die is gebaseerd op feiten en informatie van hoge kwaliteit. Dit helpt ons om bruikbare verbeteringen te formuleren via zinvolle inzichten. We gebruiken deze inzichten om de toepassing beter te begrijpen, wat ons op zijn beurt helpt om software-engineeringpraktijken te benutten om kwaliteitsgerichte en veilige datapijplijnen te bouwen die betrouwbaar, herbruikbaar en onderhoudsarm zijn.

Technology stack