fbpx

Over HyperQ

HyperQ is opgericht met een visie om organisaties met een passie voor hun producten te helpen, door hen te voorzien van professionele en gepassioneerde Scrum Teams met onberispelijk vakmanschap.

Wij geloven in samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze hun doelen bereiken. Door gebruik te maken van de nieuwste geavanceerde tools, technologieën en best practices, die hun productontwikkeling stimuleren en innovatie helpen, helpen we hen om voorop te blijven lopen. Altijd.

Onze oprichters in zowel Nederland als India hebben meer dan 25 jaar ervaring in het werken met wereldwijd gedistribueerde teams voor voornamelijk Nederlandse klanten. Ze werkten meerdere jaren samen aan het creëren van betrouwbare, gepassioneerde en professionele Scrum Teams.

Omdat ze het grote potentieel en de voordelen van wereldwijd gedistribueerde teams kenden, evenals de waarde en het succes die deze teams konden brengen, en organisaties zagen worstelen om de bekwame kenniswerkers te vinden die ze nodig hebben om hun doelen in bepaalde delen van de wereld te bereiken, besloten ze hun krachten te bundelen.

HyperQ is geboren met de ambitie om bedrijven te helpen hun bereik en horizon te vergroten om dit potentieel met gemak en vertrouwen wereldwijd te benutten. We hebben een onmiskenbare staat van dienst in het creëren van uitmuntende, deskundige teams, die uitstekende samenwerking laten zien in een gedistribueerde omgeving.

Certificaten en prestaties

Omgeving
We werken samen met Chooose.Today om klimaatpositief te zijn door onze klimaatimpact te compenseren.