fbpx

Onze waarden

Integriteit

Dit is de kern van wat we doen. We blijven trouw aan onze waarden en principes, wat er ook gebeurt. We doen de juiste dingen, zelfs als niemand kijkt. Dit is onze pijler van vertrouwen en daarom hebben onze klanten en hun eindgebruikers vertrouwen in ons werk.

Commitment

We besteden extra aandacht aan het kiezen van de mensen die met ons samenwerken om de ambities van onze klanten te verwezenlijken. Deze mensen sluiten aan bij de zakelijke behoeften, hebben een gedeeld doel met onze klanten en zijn toegewijd om er een succes van te maken, wat er ook gebeurt. Onze teams bestaan uit taakvolwassen individuen met gedegen kennis en de juiste mindset om gezamenlijk doelen te halen en waarde te leveren.

Denk slim, niet perfect

De ervaring leert ons dat niets ooit echt perfect. Alles blijft alleen goed of bijna perfect totdat er iets beters en ‘slimmers’ is dat het vervangt. We omarmen deze filosofie en zijn gepassioneerd om slimmer te denken om betere resultaten te bereiken en elke keer betere producten te creëren. We werken met gepassioneerde en bekwame kenniswerkers die producten van hoge kwaliteit creëren. Ze doen dit door te experimenteren, conclusies en lessen te trekken en deze regelmatig toe te passen in hun manier van werken om betere methoden en technieken te verfijnen en te creëren die helpen bij het bouwen van betere en slimmere producten.

Focus

We zijn er van overtuigd dat het vermogen om je best te doen en je doelen te bereiken bijna volledig afhankelijk is van focus. Onze teams bereiken dit door mijlpalen op korte termijn te hebben, op elke mogelijke manier te coördineren en samen te werken om deze met succes te bereiken, terwijl ze te allen tijde het grotere productdoel en de visie van de klant in gedachten houden. We werken graag samen met de klant om hun zakelijke visie en doelen te begrijpen en te verfijnen. Dit helpt ons bij het maken van een concreet doel en mijlpalen die ons helpen ons te concentreren en op koers te blijven. We zoeken regelmatig feedback over de voortgang en sturen op een agile manier om deze doelen te bereiken.

De mens staat centraal

Mensen zijn belangrijk. Van de medewerkers tot de klanten en de eindgebruikers. De producten die we bouwen worden immers door mensen gebouwd, creëren waarde voor mensen en worden door mensen gebruikt. Ervoor zorgen dat mensen als mensen worden behandeld en niet als middelen om een doel te bereiken, is waar het begint. Of het nu gaat om engineers, of klanten die hun vak kennen en de eindgebruikers die de producten die we bouwen gebruiken en er feedback op geven, we hebben oog voor iedereen en behandelen iedereen met respect.

Teamwork

Hoewel we technologische supersterren in dienst hebben, weten we dat het realiseren van ambitieuze dromen geen sinecure is en dat er meer nodig is dan een superster om doelen te bereiken, waarde te creëren en producten van hoge kwaliteit te bouwen. Een team wint altijd boven een individu en het bouwen van coherente teams die door dik en dun bij elkaar blijven, is waar we bekend om willen staan.

Openheid

Er verandert niets, zolang er niets verandert. Om te verbeteren en opnieuw uit te vinden, moeten we nieuwe perspectieven en ideeën binnenbrengen en ons aanpassen. Elke kleine verandering begint met een idee, de moed om erin te geloven en het als experiment uit te voeren. Al deze stappen vereisen openheid. Als mensen hun gevoelens en ideeën niet kunnen delen, blijven de dingen zoals ze zijn. Door een omgeving te creëren die mensen uitnodigt om na te denken, ideeën openlijk te delen, ontstaat er autonomie en toewijding om continu te verbeteren.